Ασφάλεια στο διαδίκτυο- Εξ΄ απαστάσεως εκπαίδευση

Οδηγίες και συμβουλές του Υπουργείου Παιδείας για ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

ΣΥΝ_1 elearning

ΣΥΝ_2 teleworking

ΣΥΝ_3_ΦΥΛΛAΔΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ geniko

ΣΥΝ_4 Φυλλάδιο συμβουλές γονείς

Αποχαιρετιστήρια γιορτή 2016-2017

Δείτε φωτογραφίες από την αποχαιρετιστήρια γιορτή που διοργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας στην «Ηω», στο Βροντάδο! Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό δρώμενο «Η αλληγορία της Άμαξας», Χορέψαμε, φάγαμε, γελάσαμε, συγκινηθήκαμε!

Ο Σύλλογος γονέων μοίρασε σε κάθε παιδί από ένα αποχαιρετιστήριο cd με αναμνηστικές φωτογραφίες ? βίντεο από τα έξι σχολικά έτη που πέρασαν!

 

Τέλος ο διευθυντής του σχολείου αποχαιρέτησε τους μαθητές με το τραγούδι του Διονύση Σαββόπουλου «Μην πετάξεις τίποτα».

 

Συγχαρητήρια στα παιδιά, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που διοργάνωσαν την εκδήλωση! Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή πρόοδο στα παιδιά που θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο από το Σεπτέμβρη!

 

Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Βουλή

Δείτε φωτογραφίες από την εκπαιδευτική επίσκεψη της Ε΄ και Στ΄ τάξης στη Βουλή?  

Πρόσκληση σε εκδήλωση για τη σεξουαλική αγωγή

Γιορτινή Τσικνοπέμπτη και αποκριάτικο πάρτι στο σχολείο μας!

Δείτε φωτογραφίες από τη γιορτινή Τσικνοπέμπτη και το αποκριάτικο πάρτι που έγινε στο σχολείο μας!Ευχαριστούμε το Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας που συνέβαλε ώστε να πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά το κέρασμα των παιδιών! Και του χρόνου!

 

 

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017

Σήμερα κόψαμε τη βασιλόπιτα που μας προσέφερε ο Σύλλογος Γονέων. Το νόμισμα έπεσε στη Λία Γλύκα, μαθήτρια της Ε΄ τάξης, η οποία κέρδισε ένα παιχνίδι που δώρισε ο Σύλλογος Γονέων. Η τυχερή από τους εκπαιδευτικούς ήταν η κα Ελπίδα Γεωργαντή η οποία κέρδισε ένα πέταλο - γούρι προσφορά του Συλλόγου Γονέων.

Ευχαριστούμε το Σύλλογο Γονέων του 3ου ΔΣ Βροντάδου για τη διοργάνωση.

Καλή χρονιά!!!

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου που εξελέγη στις πρόσφατες αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Σαββάκη Άρτεμις :πρόεδρος

Μπουγιούκα Χαρίκλεια: αντιπρόεδρος

Μπίλου Μαρία: γραμματέας

Μαθιούδη Θεοδώρα: ταμίας

Αλβανού Γιασεμή: μέλος

Γλύκα Σταματία: μέλος

Γλύκα Χρυσάνθη: μέλος  

Ευχαριστούμε τους γονείς που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους. Είμαστε πάντοτε στην διάθεση όλων για μια αγαστή συνεργασία προς το συμφέρον των παιδιών μας και της τοπικής κοινωνίας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Βροντάδου

 

Συλλογή χρημάτων για τις ανάγκες της "Κιβωτού"

Αγαπητοί γονείς

Με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς , το σχολείο σκέφτεται, να βοηθήσει την κάλυψη μέρους των καθημερινών αναγκών των  παιδιών  της Κιβωτού του Αιγαίου, γι' αυτό κάθε παιδί ας φέρει ένα χρηματικό ποσό  το οποίο θα το μετατρέψουμε σε δωροεπιταγή  σε κάποιο σουπερ μάρκετ. Τα χρήματα θα τα μαζεύουμε έως την Τετάρτη  21 Δεκεμβίου 2016.

Οι σύλλογοι γονέων & διδασκόντων του 3ου Δ Σ Βροντάδου

Πρόσθετες πληροφορίες