Απολύμανση στο σχολείο

Με πρωτοβουλία και έξοδα του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δ Σ Βροντάδου το σχολείο απολυμάνθηκε, το απόγευμα της Τρίτης 23 Φεβρουαρίου 2021.

Ευχαριστούμε το σύλλογο για αυτή την πρωτοβουλία και την προσπάθεια να παραμείνει το σχολείο ένας χώρος ασφαλής για παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε να συμβουλεύετε τα παιδιά να τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους, να απολυμαίνουν  τα χέρια τους συχνά  και να φορούν καθαρές μάσκες στο σχολικό περιβάλλον. Το ίδιο επαναλαμβάνεται  διαρκώς  και από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Προσπαθούμε όλοι για την υγιεινή και την ασφάλεια όλων, το σχολείο τηρεί προσεκτικά τους κανόνες για απολύμανση, αερισμό, αποστάσεις, μάσκες, είσοδο και αποχώρηση μαθητών, διαλείμματα σε προκαθορισμένο χώρο.

Εννοείται ότι σε περίπτωση κρούσματος στο οικογενειακό περιβάλλον τα παιδιά παραμένουν στο σπίτι και οι γονείς επικοινωνούν με τη διεύθυνση του σχολείου. 

Αν μαθητής ή εκπαιδευτικός νοσήσει τότε κλείνει το τμήμα που εντοπίστηκε το κρούσμα και σε περίπτωση που βρεθούν τρία κρούσματα στο σχολείο κλείνει όλο το σχολείο.

Η ψυχραιμία, η λογική και η τήρηση των κανόνων υγιεινής θα βοηθήσουν όλους και κυρίως τα παιδιά  για να ξεπεράσουμε αυτή την υγειονομική κρίση.

Συνημμένα διατίθεται και το πιστοποιητικό απολύμανσης.

 

Πιστοποιητικό απολύμανσης

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες