Τελικοί αγώνες στίβου 2017

Δείτε φωτογραφίες από τους τελικούς αγώνες στίβου στις Οινούσσες. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις? 

Ποδοσφαιρικοί αγώνες 2017

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του σχολείου μας στους σχολικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες 2017?

Σχολικοί αγώνες μπάσκετ 2017

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του σχολείου μας στους φετινούς αγώνες μπάσκετ. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την ενεργητική συμμετοχή!

Σχολικοί αγώνες στίβου 2017

Δείτε φωτογραφίες από τη συμμετοχή του σχολείου μας στους αγώνες στίβου που διοργανώθηκαν για άλλη μια χρονιά. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συμμετοχή, αλλά και  για τις διακρίσεις που απέκτησαν και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που τα υποστήριξαν!

«Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους»

Στις 3 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας αθλητικές δραστηριότητες στα πλαίσια της 3ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού. Τα παιδιά από όλες τις τάξεις συμμετείχαν στην κατασκευή αφίσας, σε κινητικές δραστηριότητες, παιχνίδια, χορό, κι αθλήματα. Η εκδήλωση αυτή στοχεύει στην προσπάθεια να παρακινήσει τους μαθητές να συμμετάσχουν  σε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας με απώτερο στόχο τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, την καλλιέργεια ή/και ενίσχυση της ευεξίας. Το σύνθημα της Μαθητιάδας είναι: «Νιώσε τη  χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της  νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός- Δικαίωμα για όλους». Δείτε παρακάτω τις σχετικές φωτογραφίες?

Διαβάστε περισσότερα: «Νιώσε τη χαρά της άθλησης χωρίς το άγχος της νίκης και το φόβο της αποτυχίας: Αθλητισμός-...

Αθλητική Ημέρα 2016

Σήμερα Πέμπτη 09/06/2016 οι μαθητές κι οι μαθήτριες όλων των τάξεων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς από όλη την Ελλάδα: ικαριώτικο, συρτό, τσάμικο, πατητό, το ποντιακό «τικ» , αλλά και ζεϊμπέκικο κλπ. Ιδιαίτερη νότα έδωσε στην εκδήλωση μαθητής της Στ΄ τάξης ο οποίος έπαιξε ζωντανά κανονάκι!  Για κάθε χορό δύο μαθήτριες του σχολείου έδιναν σύντομες πληροφορίες. Στο τέλος τα παιδιά παρουσίασαν ένα δρώμενο αφιερωμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Να δώσουμε συγχαρητήρια στα παιδιά, στη Γυμνάστρια του σχολείου κα Δέσποινα Καλλίτση και σε όλους τους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν ώστε να πραγματοποιηθεί και φέτος η αθλητική ημέρα. 

Διαβάστε περισσότερα: Αθλητική Ημέρα 2016

Σχολικοί αθλητικοί αγώνες 2016

Το σχολείο μας τον μήνα Απρίλιο συμμετείχε στους αθλητικούς αγώνες ποδοσφαίρου αγοριών, χειροσφαίρισης (χάντμπολ) αγοριών, και πετοσφαίρισης (βόλεϊ) αγοριών και κοριτσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών πετυχαίνοντας τρεις νίκες έφτασε μέχρι τον ημιτελικό.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και στους εκπαιδευτικούς που τα υποστήριξαν! Σημασία δεν έχει η νίκη αλλά η συμμετοχή! 

Διαβάστε περισσότερα: Σχολικοί αθλητικοί αγώνες 2016

Σχολικοί αγώνες στίβου 2016

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα Τρίτη  πρωί 24 Μαϊου 2016,στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, με ιδιαίτερη επιτυχία, οι σχολικοί αγώνες στίβου Δημοτικών Σχολείων Νομού Χίου.

Στους αγώνες συμμετείχαν 330 μαθητές και μαθήτριες από 25 Δημοτικά σχολεία, καθώς και το Eιδικό Δημοτικό σχολείο Χίου.

Διαβάστε περισσότερα: Σχολικοί αγώνες στίβου 2016

Πρόσθετες πληροφορίες